cerita kita

Wednesday, June 17, 2009

.: my olidays wif frens :.

alkisah...aku rasa cuti 3 minggu ni tidak cukup untuk aku menikmatinya dengan puas..apa tidaknya, dalam minggu pertama tidak ada apa yang sempat aku lakukan..biasanya mesti aku akan lepak bersama kawan2 lama. .huhu terasa rindu yang teramat sangat pada mereka..Hujung minggu pertama hanya dapat dating bersama Nana je..

Masuk minggu ke-2..huhu..berkawan dengan adik2 aku dan anak2 buahku yang tersangat nakal..penat seh jaga korang ni..baru 2...tp aku tersangat rindu kawan2 ku..Minggu ni ramai ade kawan2 aku yang kawen..classmate dan member form5 dulu..

Kenduri kawen..ramai betul la yg kawen time cuti sekolah ni..aku kira2 kad kawen ada la dlm 13 buah rumah yang buat kenduri dlm 2mggu tu..fokus c
uti skolh..aku pun nnt cuti skolah jgk kot..(berangan..xde org masuk minang pun..huhu)..aku jz pegi kenduri rumah hanis je..my classmate kat kelantan..

ermm..pegi kelantan sorang2..xpenah lg aku bt..ni first time..beli tiket on da spot ke kota bharu tp aku turun kt pasir puteh..hehe tumpang rumah ac 1 malam..then ptg tu pegi kenduri ngan ac..waaa...meriah jugak kenduri ni ye..tp jz aku n ac je budak class so xde la nk bt poyo..hehe jd sopan lak..tahniah hanis..semoga bahagia hingga akhir hayat..ermm berta
mbah sudah mereka bergelar isteri dlm kelas aku rupanya...turn sape lak pasni???

(bergambar bersama pengantin..kerdilnya aku rase..huhu)


(haha pelamin org je aku dpt rase..huhu)

kawan2 punye hal..aku sanggup pegi redah..hehe then dh msuk mggu last cuti..xbestnye ble fikir nk balik maktab..huhu..ni lg satu hal..ahad 14 jun..aku kne pegi kem bakti remaja smpai la 16 jun..mula2 dlm otak duk fikir xbestnye..(sbb xde kwn..then pk cuti aku dh nk abes..huhu)..but, dlm 3 hari kt kem tu fuhhh..best jgk rasenye..dpt jupe kawan lame..(nani,seipi n peyuh)hehe.. dpt kawan baru jgk yg sekepala dgn aku..berkawan ni mmg best..byk cte dan byk ragam.. thanks frens cz fullfill my life..


ermm abes kem..so maknanya cuti ak hnya tinggl d
lm 4hari je..huhu xskenya..aku semakin gusar..sudah dpt aku bayangkan sekembalinya aku ke ipis ape yg perlu dilakukan..huhu tp xnk pikir..kawan jgk yg aku nk!!! waaa sedihnya..Amalina aka Mena aku xdpt jupe..huhu mane ntah makcik ni pegi oliday...huhu klu x mesti dpt gosip2 ngan die..xpe2 rmai lg kwn..hari2 last cuti aku dpt lepak ngan nani,ayu,seipi n nana..bercerita mmg xpenah nk habis..sampai ble pun xkn habis dek kerana byk sgt cte n life msg2 xsame..ble jupe sume pakat nk gtau..haha...

kawan-kawan aku semuanya best2..semoga kalian se
mua bahagia dunia n akhirat..n hope our friendship will not end..together forever..love all of u..



2 comments:

nAdiEyaH said...

..aq dok penoh pom wase naik pelamin...mun wase doh... hehehe3..
^-^..ambik berkat lur...

lavender_purple said...

..aku nek hok org r..nk gak rase..
baju matching doh tp kurang se..xdop gewe..huhu konon ambik berkat la..haha